Oldal kiválasztása
  • Magyar
  • román
  • orosz
https://www.facebook.com/sharer?u=http://idegsebeszet.info.hu/betegellatas-a-jarvany-ideje-alatt/&t=Betegellátás a járvány ideje alatt

Betegellátás a járvány ideje alatt

http://idegsebeszet.info.hu/wp-content/uploads/2020/04/szerkeszto.jpg

Kedves Betegeink!

A jelenlegi helyzetben a fertözésveszély csökkentése érdekében a csoportos találkozásokat minimalizálni szükséges, ezért a járóbeteg-rendeléseken a Klinikához hasonlóan csak a következö betegek fogadhatók:

– daganatos betegek

– gerincbetegek bénulási tünetekkel vagy nagyon heves fájdalommal

– egyéb sürgös esetek

A másokkal való érintkezés elkerülésére a magánrendelö elött 1 váróban egyszerre 1 beteg tartózkodhat. Mivel nálunk 2 külön szobából áll a váró, ezért összesen ketten tudnak a behívásra várni úgy, hogy egyedül (és szükség esetén egy hozzátartozójukkal) lesznek egy várószobában. Ehhez megkérjük kedves magánrendelésre érkezö betegeinket, hogy egyszerre kettönél többen ne jöjjenek le a rendelöhöz, hanem a szabadban (egymástól legalább 2 m-es távolságban) vagy az autójukban ülve várakozzanak. Az asszisztensnö az érkezési idöpont szerint fog mindenkit szólítani, szükség esetén kimegy Önökért a szabadba is.

A váróban és a rendelöben minden kilincs és csap, stb. fertötlenítve van és az érkezöknek kézfertötlenítö áll rendelkezésre, melyet mind érkezéskor, mind pedig távozáskor használni szükséges.

Lázas vagy köhögö beteget a többiek védelmében sajnos nem áll módunkban fogadni.

Kérjük szíves megértésüket és igény esetén várjuk jelentkezésüket a szokásos módon: telefonon a +36-20-973-6080-as számon vagy e-mailben:  aklekner@gmail.com

Dr. Klekner Álmos