Oldal kiválasztása
  • Magyar
  • román
  • orosz
https://www.facebook.com/sharer?u=https://idegsebeszet.info.hu/online-rendeles/&t=Online rendelés

Online rendelés

https://idegsebeszet.info.hu/wp-content/uploads/2020/04/szerkeszto.jpg

Kedves Betegeink!

A jelen körülmények között a fertőzésveszély minimalizálása érdekében az online rendelés számít a legbiztonságosabb orvosi véleményezési formának. Amennyiben ezt választják, kérdéseiket kérem emailben írják meg (aklekner@gmail.com), és a képi dokumentációt (CT vagy MRI felvételeket) is csatolhatják levelükhöz, amint lehet, válaszolni fogok. Szükség esetén mind az orvosi szakvéleményt, mind pedig a CT, MRI beutalót postán is el tudjuk küldeni.

Mivel az online kép-elemzés és a szakvélemény megírása a hagyományos rendeléshez hasonlóan időigényes folyamat, ezért a díjazása is megegyezik azzal (első alkalom 20.000 Ft-tól, kontroll 15.000 Ft-tól), melyet egyszerű banki átutalással tudnak teljesíteni (Dr. Klekner Álmos, OTP: 11773384-06214469, nyugta minden esetben készül, de számlaigényét kérjük, külön jelezze).

 

JOGI NYILATKOZAT

Az e-mailben feltett kérdésekre készséggel válaszolunk, de a nagyszámú beérkező levélre való írásbeli válaszadás 1-2 napot igénybe vehet, kérjük szíves megértésüket. Mivel más szakorvos által kiadott szakvélemény felülbírálata nem feladatunk, ezért már létező idegsebészeti véleményezés esetében annak megadása is szükséges. Ilyen esetekben is közöljük saját véleményünket és a választható kezelési lehetőségeket és segítünk megérteni a már megszületett korábbi döntéseket is.  

Az interneten keresztül történő orvosi tanácsadás a teljes betegdokumentáció és képanyag megismerése és a beteg személyes vizsgálata nélkül csak tájékoztató jelleggel bír. Ezért az ilyen módon kapott orvosi tanácsok mellett bekövetkező bármilyen jellegű esetleges egészségkárosodásért a tanácsadó orvost semmilyen szakmai és jogi felelősség nem terheli.